×
217 Переглядів

Підвищення дослідницької спроможності університетів України в умовах війни та повоєнного відновлення у контексті імплементації концепції «Відкрита наука» (2021–2023)

Профіль наукового дослідження

  • Відділ, що виконує наукове дослідження – Відділ дослідницької діяльності університетів
  • Термін виконання наукового дослідження – 2021–2023 рр.
  • Державний реєстраційний номер – 0122U200775
  • Мета наукового дослідження – Визначити та обґрунтувати теоретичні основи та розробити науково-методичні рекомендації з модернізації механізмів підвищення дослідницької спроможності університетів України в умовах війни та повоєнного відновлення у контексті імплементації концепції «Відкрита наука».
  • Завдання наукового дослідження:
    1. Обґрунтувати теоретичні основи підвищення дослідницької спроможності університетів України у контексті імплементації концепції «Відкрита наука».
    2. Проаналізувати провідний вітчизняний та зарубіжний досвід з підвищення дослідницької спроможності університетів України в умовах війни та повоєнного відновлення у контексті імплементації концепції «Відкрита наука».
    3. Розробити науково-методичні рекомендації з модернізації механізмів підвищення дослідницької спроможності університетів України у контексті імплементації концепції «Відкрита наука» та повоєнного відновлення України як сильної європейської країни.

Наукові результати:

  1. Препринт (аналітичні матеріали) (2021)
  2. Препринт (аналітичні матеріали) (2022)
  3. Колективна монографія (2023)
  4. Статті (2021-2023 рр.)