×
7 Переглядів

Соціально-гуманітарні студії: інновації, виклики та перспективи

У рамках угоди про співпрацю між Інститутом вищої освіти НАПН України та Державним університетом «Житомирська політехніка» 16-17 травня 2024 року на базі Державного університету «Житомирська політехніка» відбулася ІІ Міжнародна наукова конференція «Соціально-гуманітарні студії: інновації, виклики та перспективи». До конференції долучилися науковці з різних регіонів України, Швеції, Польщі, Азербайджану.
Метою конференції стало сприяння розвитку наукових досліджень у галузі соціально-гуманітарних наук, обговорення актуальних проблем сучасних соціально-гуманітарних досліджень та визначення пріоритетних напрямів їх розвитку.
З доповіддю на тему «Розвиток здатності у майбутніх фахівців до навчання впродовж життя відповідно до потреб ринку праці» виступив доктор педагогічних наук, доцент, заступник директора з наукової роботи Інституту вищої освіти НАПН України Юрій Скиба.
Доповідачі розглядали широкий спектр тем, від філософії та історії до психології та медіакомунікацій.
Конференція стала чудовою платформою для обміну досвідом та налагодження міжнародних зв’язків у сфері соціально-гуманітарних досліджень.