×
15 Переглядів

Виступ на Міжнародній  науково-практичній конференції

Заступник директора з наукової роботи  Інституту вищої освіти НАПН України Юрій Скиба взяв участь у роботі XV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання, здоров’я, і професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури та спорту», яка відбулася 21-22 березня 2024 р.
Конференція організована  Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова (факультет фізичного виховання,  спорту і здоров’я).
У конференції взяло участь близько 200 учасників з 9 країн (Іспанії,  Польщі, Словаччини, Латвії, Узбекистану, України та ін.).
Метою проведення конференції було обговорення актуальних наукових проблем і перспектив розвитку фізичного виховання, спорту та  здоров’я та підготовки кадрів.
На пленарному засіданні Юрій Скиба виступив з доповіддю «Відповідність soft skills бакалаврів фізичної культури та спорту за спеціалізацією «Фізкультурно-спортивна реабілітація» потребам ринку праці».
У рамках наукової дискусії, до якої активно долучилися учасники конференції, обговорювалися питання впровадження інноваційних технологій у підготовку фахівців фізичної культури, спорту та здоров’я; застосування сучасних технологій фізичної рекреації та масового спорту; перспективні  напрями розвитку фізкультурно-спортивної реабілітації, оздоровчого фітнесу та фізичної реабілітації.