×
9 Переглядів

Серія Всеукраїнських вебінарів з популяризації природничих наук

Науковий  співробітник Інституту вищої освіти НАПН України Ольга Ярошенко у співавторстві з науковим співробітником Інституту педагогіки НАПН України Тетяною Коршевнюк в рамках виконання Плану заходів Національної академії педагогічних наук України щодо популяризації природничих наук та математики (розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 320-р)  створили підручник хімії для 7 класу Нової української школи, якому наказом Міністерства освіти і науки України від 05.02.2024 № 124 надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».

У лютому 2024 року авторки провели серію онлайн зустрічів з освітянами Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернівецької областей.

Теми виступів: «Реалізація компетентнісного й діяльнісного підходів у підручнику хімії для 7 класу», «Особливості підручника хімія 7 для Нової української школи», «Наступність  формування компетентності в галузі природничих наук в адаптаційний період та в предметному навчанні (хімія)», «Підручник, який надихає і допомагає  пізнавати хімію учням Нової української школи».