×
185 Переглядів

Політика та механізми забезпечення ефективності освітньої діяльності в університетах України в контексті євроінтеграції та в умовах воєнного стану і післявоєнного відновлення країни (2021–2023)

Профіль наукового дослідження

  • Відділ, що виконує наукове дослідження – Відділ забезпечення якості вищої освіти
  • Термін виконання наукового дослідження – 2021-2023 рр.
  • Державний реєстраційний номер – 0122U200828
  • Мета наукового дослідження – визначити та обґрунтувати підходи до розроблення та запровадження політики і механізмів забезпечення ефективності освітньої діяльності університетів України в контексті євроінтеграції та в умовах воєнного стану і післявоєнного відновлення країни.
  • Завдання наукового дослідження:
    1. Теоретично обґрунтувати політику та механізми забезпечення ефективності освітньої діяльності в університетах в контексті євроінтеграції.
    2. Здійснити аналіз провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду щодо політики та механізмів забезпечення ефективності освітньої діяльності в університетах у контексті євроінтеграції та в умовах воєнного стану і післявоєнного відновлення країни.
    3. Визначити та обґрунтувати механізми забезпечення ефективності освітньої діяльності в університетах, зокрема критеріїв і показників ефективності, а також підходів до формування політики щодо ефективності освітньої діяльності в контексті євроінтеграції та в умовах воєнного стану і післявоєнного відновлення України.

Наукові результати:

  1. Препринт (аналітичні матеріали) (2021)
  2. Препринт (аналітичні матеріали) (2022)
  3. Колективна монографія (2023)
  4. Статті (2021-2023 рр.)